A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НА КРИЛАХ ПІСНІ І ВЕСНИ

Дата: 13.05.2019 13:07
Кількість переглядів: 481

Серед клубних закладів Недригайлівської селищної ради вже стало традицією виїжджати до колег із обмінними концертами. 12 травня такий захід відбувся у Віхівському сільському клубі. Жителі цього невеличкого села дуже тепло зустрічали учасників художньої самодіяльності Хоружівського сільського будинку культури. А вони постаралися продемонструвати цікаву різножанрову програму.

     Атмосфера на заході панувала неповторна, понад півтори години тривала концертна програма. Глядачам було представлено сатиричну мініатюру «Сусідоньки за то, щоб закінчилось АТО» у виконанні учасників драматичного колективу та вокального жіночого ансамблю «Сусідоньки». Гарячими оплесками глядачі вітали дитячий танцювальний колектив «Імпульс», який подарував три різножанрові танці. Зворушливі художні номери представили солісти-вокалісти Ольга Токмань, Валерія  Майборода, Лєна Пономаренко, Неля Будяк, Людмила Доценко. Органічно вплелись у канву концерту патріотичні та ліричні пісні у виконанні вокального жіночого ансамблю «Сусідоньки» та виступ жіночого квартету у складі Оксани Омельченко, Людмили Дериземлі, Юлії Довбні та Людмили Доценко. У виконанні Людмили Тютюнник та Юлії Довбні прозвучали гуморески та віршована патріотична балада. Глядачі підтримували кожен виступ гучними оплесками та щирими посмішками, за що хоружівські артисти їм щиро вдячні. Озвучував концертну програму звукорежисер Хоружівського СБК Юрій Доценко.

     Учасники художньої самодіяльності Хоружівського будинку культури щиро дякують дирекції Хоружівського НВК  та водієві автобуса Гордієнко О.М. за наданий транспорт.

Фото без опису

   Людмила Доценко, керівник художній Хоружівського сільського будинку культури



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь