A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Маршрути успіхів

Дата: 16.05.2019 22:28
Кількість переглядів: 842

16 травня Недригайлівську громаду відвідала делегація керівників та представників органів місцевого самоврядування Харківської області, які вивчали досвід Недригайлівської ОТГ. Захід організований в рамках програми «Маршрути успіхів» Харківським регіональним відділенням  Асоціації міст України  в рамках проекту «ПУЛЬС» на тему: «Організація роботи старостинських округів та реалізація інфраструктурних проектів».

Навчальний візит розпочався ознайомленням з практикою реалізації проектів за кошти Державного фонду регіонального розвитку на прикладі Недригайлівської СЗОШ I-III cт., потім відбулося  відвідування Іваницького старостинського округу, де було продемонстровано приклад реалізації проекту з реконструкції вуличного освітлення в селі Зелене.

У Хоружівському  старостинському окрузі делегація побувала у відділенні Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості», де  Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук  інформував про розвиток сільських територій, після чого було оглянуто історико-культурні пам’ятки Хоружівського старостинського округу. У селі Кулішівка учасники навчального візиту ознайомилися з пам’ятником Мамонту.

Делегацію супроводжували Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов, Анатолій Сиротенко, а  на території старостинських округів також в.о. старост Іваницького, Хоружівського старостинських округів Сергій Олійник, Ольга Гордієнко та староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий.

Захід пройшов у дружній атмосфері спілкування та обміну досвідом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь