A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

В Сумах відбулася обласна спартакіада серед депутатів

Дата: 21.05.2019 15:21
Кількість переглядів: 826

15-16 травня 2019 року в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету відбулась Всеукраїнська спартакіада серед депутатів усіх рівнів Сумської області.

Обранці з 18 районних, міських рад та ОТГ, а це понад 200 спортсменів, змагалися у п’яти видах спорту: шахах, шашках, волейболі, футзалі та настільному тенісі.

Зауважимо, Всеукраїнська спартакіада серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного значення), сільських та селищних рад започаткована та щорічно проводиться з 2013 року.

Збірна команда об’єднаних територіальних громад Недригайлівщини була представлена в усіх видах спорту . В доробку наших спортсменів дві медалі - бронзові медалі в збірної команди об’єднаних територіальних громад  Недригайлівщини з футзалу  і бронза в настільному тенісі в Оксани Мартиненко з Коровинців,  та загальнокомандне восьме  місце з 18 команд, що брали участь в змаганнях.

Гідно представили Недригайлівську об’єднану територіальну громаду і добре виступили на цих змаганнях депутати Недригайлівської селищної ради Олександр Арістархов, Віталій Клименко, Юрій Сердюк та начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор Постоєнко.

Вільшанську громаду в нашій збірній представляли Віталій Мельніков, Юрій Дяченко, Олексій Демиденко, Валерій Громика та Олександр Мартиненко. Представниками  Коровинської  ОТГ в команді були Олена Сенька, Андрій Коломієць та Оксана Мартиненко.

Переважна більшість депутатів-спортсменів розглядає захід як спосіб продемонструвати, що народні обранці як і всі, полюбляють спорт. А власний приклад є дієвим інструментом для його популяризації.

За результатами змагань буде сформовано збірну команду депутатів, яка представить Сумську область на Всеукраїнській спартакіаді, яка відбудеться 3-7 червня 2019 року в м. Чорноморськ Одеської області.

 Учасники збірної команди об’єднаних територіальних громад  Недригайлівщини щиро вдячні Недригайлівському селищному голові Ігорю Остапчуку, Вільшанському та Коровинському сільським головам Михайлу Мельнікову та Сергію Шилу за всебічне сприяння в організації та участі збірної команди депутатів Недригайлівщини в спартакіаді.

    Юрій Сердюк, депутат Недригайлівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь