Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Святковий вечір дитячої музичної школи

Дата: 29.05.2019 16:50
Кількість переглядів: 585

29 травня у комунальному закладі «Центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» відбувся святковий вечір дитячої музичної школи. На заході учні та викладачі школи продемонстрували свої вміння грати на музичних інструментах, танцювати, співати. Учні художнього відділення у фойє Центру культури і дозвілля представили свої художні роботи, виконані у різних техніках. Під час урочистої частини випускникам закладу були вручені грамоти та відзнаки.

З нагоди свята викладачів та учнів школи, батьків, усіх присутніх в залі вітав заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко, який зазначив, що без дитячої музичної школи не обходиться жодне свято в районі і місцева влада гордиться здобутками закладу. За активний розвиток музичного мистецтва, вагомий внесок у справу естетичного виховання підростаючого покоління, підготовку та участь учнів у регіональних, обласних конкурсах Анатолій Георгійович від виконавчого комітету вручив педагогічному колективу   грамоту та подарунок.

Глядачі щиро вітали оплесками юних артистів та досвідчених викладачів, які порадували різножанровою, насиченою програмою.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь