A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НЕДРИГАЙЛІВ. ІСТОРІЯ МОГО СЕЛИЩА

Дата: 11.06.2019 10:31
Кількість переглядів: 735

 Кожній людині притаманна любов до рідного краю, «малої батьківщини», як ми часто величаємо непримітну краплинку на карті, де з'явилися на світ. Величний і неповторний Недригайлів! Земля ця прадавня, таїть у собі ще чимало нерозкритих таємниць, чимало історичних подій очікують на більш прискіпливий, глибокий аналіз науковців. Це – край чарівної, незрівнянної природи, батьківщина працьовитих і талановитих людей. Тут – першокорені, тут – наша історична й духовна глибина.

   З нагоди 380-ї річниці заснування Недригайлова в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» проведена історико – краєзнавча подорож «Ти в серці, вічна і єдина, моя маленька Батьківщина» для учнів пришкільного оздоровчого табору «Країна мрій» Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад).  Її підготувала і провела методист Раїса Швидка, яка розповіла присутнім про славне історичне минуле, героїчні події та знаменитих людей, які творили минуле і сучасне селища.

    Далі ведуча запропонувала помандрувати стежками рідного краю, переглянувши цікавий  відеофільм нашого земляка – краєзнавця  Андрія Чортенка «Історія мого села. Недригайлів».

  Чи добре ми знаємо свій край, чи уважні ми до традицій своєї «маленької батьківщини», її звичаїв, природи, людей рідного краю? Саме на такі запитання  учні давали відповіді під час проведення краєзнавчої вікторини «Мій край, моя історія жива».

       Пам’ятаючи історію рідного краю ми залишаємося гідними дітьми своєї країни.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь