A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ!

Дата: 12.06.2019 09:09
Кількість переглядів: 960

             Здоров’я людини – питання досить актуальне для всіх часів і народів. Здоровий спосіб життя є важливим фактором, що сприяє підтримці фізичного і психічного добробуту, збільшенню тривалості активного життя людини. Головне, щоб сама людина прагнула залишатися здоровою, активною і незалежною. Здоров’я можна поліпшити шляхом зміни способу повсякденного життя  і зробити це, як говорить прислів’я, «ніколи не пізно».

             В даний час актуальність здорового способу життя зростає. Причин кілька, але найсуттєвіша з них - це погіршення здоров’я населення країни. Кожна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Але чи все ми робимо для цього? Давайте проаналізуємо наш звичайний день: вранці мало хто робить зарядку, не по режиму харчуємося; сваримося з друзями та близькими, нервуємо, вечорами відпочиваємо біля комп’ютера або телевізора. Не всі, але багато хто проводить свій день подібним чином. Природно, що у нас з’являються хвороби, нервові розлади, проблеми в школі, на роботі, в сім’ї.

            11 червня  спеціалістами відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради на оздоровчому майданчику було проведено захід для учнів початкових класів Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорний заклад)  на тему: «Ми за здоровий спосіб життя!»

          Під час заходу діти приймали активну участь у групових іграх, конкурсах, кожен учасник висловлював свою точку зору щодо здорового способу життя.

             Під час гри «Корисно - шкідливо» діти відображали  шкідливі звички та здоровий спосіб життя за допомогою наочного матеріалу,  малюнків на асфальті, виконання фізичних вправ. Учні показали себе активними прихильниками здорового способу життя.

           На завершення заходу працівники відділу побажали всім присутнім здоров’я, здійснення мрій, успіхів у навчанні.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь