A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Нехай село буде квітучим і красивим

Дата: 19.06.2019 08:52
Кількість переглядів: 692

Бродок  – маленьке, мальовниче село, у якому небагато хат.  Воно    живе, радіє і святкує.16 червня вдруге тут святкували День села. В центрі зранку господині  варили смачну польову кашу, сходились  і зїжджались односельці. 

 З особливою теплотою привітав усіх присутніх   староста  Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий,  який побажав   радості, благополуччя, здоров’я. Святковий настрій створював  народний  аматорський вокальний жіночий ансамбль «Кумасі» Курманівського сільського будинку культури. Звучали пісні про рідний край, батьківську хату, родину. Гарного веселого настрою додали українські жартівливі пісні та гумор.   Продовжилось свято за спільним великим столом, за яким   разом сідають і старі, і молоді.  Тут усі свої.    Тому охоче діляться і сумом, і радістю. Такі зустрічі на рідній землі – це як місточки між минулим і сьогоденням, вони не дають зміліти українському роду, родинним джерелам. Організатори свята вдячні усім, хто підтримав їх і долучився до організації святкування. Вони намагалися зробити захід яскравим і радісним. І судячи з усього, це цілком вдалося.

      Тож нехай село Бродок  буде квітучим і красивим, а життя кожного його жителя сповнюється душевним теплом, радістю і сподіваннями на краще!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь