A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

День батька

Дата: 20.06.2019 15:18
Кількість переглядів: 348

     День батька — щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості країн світу. В Україні День батька відзначається в третю неділю червня. Це свято сімейне та затишне. Ідеологічна складова свята полягає в тому, що для українського суспільства важливо повернутися до моделі доброго батька, який відповідає за збереження життя дитини, у партнерстві з мамою бере активну участь у вихованні дітей на засадах високої моралі своїм особистим прикладом.

Одним з таких батьків є житель села Луки Науман Микола Юрійович. Разом зі своєю дружиною вони народили та виховали шістьох чудових донечок. Із самого малку діти намагалися наслідувати батька, бути такими самими, як він, адже для донечок тато - це людина із сильним характером, яка все може зробити, полагодити, вирішити всі проблеми. Сьогодні Микола Юрійович вже щасливий дідусь, якого радують дев’ять онуків, а він впевнено допомагає їм йти стежинкою життя, вчить їх працювати, вчитися, творити добро.

   У цьому році подружжя Науманів відзначить тридцятирічний ювілей подружнього життя. Тож бажаємо їм довгого і доброго вам віку у здоров’ї і повазі!

    Зі словами привітання та подарунком до родини Наумана Миколи Юрійовича завітали Недригайлівський селищний голова Остапчук Ігор Вікторович та начальник служби у справах дітей Сопік Світлана Дмитрівна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь