A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася п’ятдесята сесія Недригайлівської селищної ради

Дата: 27.06.2019 10:08
Кількість переглядів: 372

Вчора, 26 червня, під головуванням селищного голови Ігоря Остапчука відбулася п’ятдесята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання.

На пленарному засіданні були присутні заступники селищного голови, начальники відділів, спеціалісти апарату селищної ради та приватні підприємці.

         До проекту порядку денного п’ятдесятої сесії було включено тридцять два питання, проекти рішень яких напередодні депутати погодили на засіданнях постійних комісій. Перед затвердженням порядку денного депутати доповнили його ще трьома питаннями.

         На початку пленарного засідання депутат Кривопатря Ф.І. озвучив депутатський запит про приведення Положення про відділ з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради та статутів закладів культури у відповідність із законодавством України «Про культуру» та трудового законодавства.

У процесі роботи депутати прийняли тридцять три рішення, одне питання не отримало необхідної кількості голосів на підтримку, а розгляд ще одного питання порядку денного після тривалого обговорення було перенесено на наступну сесію. 

         Зокрема, відповідними рішеннями було визначено та встановлено розміри місцевих податків і зборів, які застосовуватимуться на території Недригайлівської селищної ради у 2020 році. Жваве обговорення на сесії викликало питання про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Фізична особа – підприємець Ольга Прокопченко звернулася до депутатів з проханням переглянути ставки зазначеного податку в сторону зменшення, аргументуючи своє проханням зростанням розміру мінімальної заробітної плати та збільшенням витрат на утримання будівель .

Також депутати затвердили селищну комплексну програму «Освіта» на 2019-2021 роки, перелік проектів, які фінансуватимуться в 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури, перелік житлово-комунальних послуг, право на надання яких виборюється на конкурсних засадах, внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку селищної ради на 2019 рік, бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади, Програми з будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення на території Недригайлівської селищної ради на 2019-2022 роки та ін.

         Ряд рішень було прийнято з метою приведення у відповідність до Національного класифікатора України структури та штатної чисельності закладів культури селищної ради.

Більшістю голосів депутатами ради були прийняті рішення із земельних питань та ін. 

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь