A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФК «Недригайлів» - володар Кубку Недригайлівщини 2019 року

Дата: 03.07.2019 10:15
Кількість переглядів: 466

  30 червня у селищі Терни відбувся фінальний матч Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року між командами ФК «Недригайлів» та ФК «Іваниця». Показово, що обидві команди-фіналісти представляли Недригайлівську селищну раду.

         З впертістю й завзяттям футболісти обох команд розпочали боротьбу за перемогу з перших хвилин матчу. Кожен спортсмен намагався зробити все задля перемоги в змаганні. Глядачі й вболівальники отримали нагоду спостерігати напружену, яскраву гру й безліч цікавих ігрових моментів. Присутні на матчі дійсно отримали задоволення від цікавої результативної гри. Протягом усього матчу не бракувало гострих атак, вдалих передач і потужних ударів у ворота суперників.

         Проте, перемога й Кубок у таких змаганнях дістається лише одній команді. Вже наприкінці першого тайму недригайлівським футболістам двічі вдалося змусити воротаря команди-суперника діставати м’яча з сітки своїх воріт. У другому ж таймі рахунок став вже 5:0 на користь команди ФК «Недригайлів». Наприкінці матчу футболісти команди ФК «Іваниця» зуміли «розмочити рахунок». Красивий «гол престижу» потужним ударом був забитий у ворота недригайлівців з пенальті. Таким чином рахунок матчу став 5:1 і володарем Кубку Недригайлівського району з футболу 2019 року стала команда ФК «Недригайлів».

         По закінченні гри переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями, а футболісти ФК «Недригайлів» отримали головну нагороду – перехідний Кубок.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь