A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Спортивно-масові заходи на Івана Купала

Дата: 10.07.2019 14:13
Кількість переглядів: 517

      На свято Івана Купала у Недригайлові було проведено цілий ряд спортивних заходів. Відбулися чоловічий та жіночий турніри з пляжного волейболу, тенісний (корт) турнір, турнір з шашок, відкрита командна першість селища з шахів, змагання «Козацькі розваги».

     Серед дівчат першість у пляжному волейболі виборола команда у складі Коренєвої Аліни й Груздьової Ірини, друге місце посіла команда у складі Шелудченко Лілії та Терновської Вікторії, третє місце – у Кізенко Ельміри та Ростоки Світлани. Серед чоловічих команд перше місце посіла команда гостей з міста Ромни, друге та третє місця  – недригайлівські команди (Циганій Микола, Яковенко Євген, Арістархов Олексій, Сідаш Вадим).

      На корті сильнішим серед тенісистів виявився Губарєв Сергій, другу та третю призові сходинки посіли відповідно Щербань Олександр та Яковенко Євген. У шашковому турнірі серед дорослих переконливу перемогу здобув Горпинченко Микола, друге місце виборов Косенко Олександр, третє – Моринець Юрій. Серед дітей кращими шашкістами показали себе Антон Токаренко, Сергій Сердюк і Денис Горголюк, які зайняли відповідно перше, друге та третє місця.

      У змаганнях «Козацькі розваги» боротьба відбувалася у армреслінгу, виштовхуванні колоди, підійманні гирі та вправі з колесом. У армреслінгу найсильнішим виявився Сенька Ігор, який зі своїм напарником по команді (Томашівський старостинський округ) Іваненком Владиславом перемогли всіх також у виштовхуванні колоди, з підійманням гирі найкраще справився Токаренко Олександр (Недригайлівська селищна рада), а у вправі з колесом найкращі результати – у команди Курманівської сільської ради. У загальнокомандному заліку у змаганнях «Козацькі розваги» перше місце посіла команда Томашівського старостинського округу, на другому місці – команда Недригайлівської селищної ради, на третьому – команда Курманівської сільської ради. По завершенні всіх перелічених вище змагань відбулося нагородження переможців та призерів грамотами пам’ятними подарунками відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради.

         Проте, наймасовимішим став шаховий турнір. Позмагатися у майстерності з шахів до Недригайлова прибули команди з міст Лохвиця, Зіньків, Гадяч, Лебедин, Ромни, селища Липова Долина, всього – 45 учасників. Кожна команда була в складі 5 шахістів. Цей турнір – відкрита командна першість селища Недригайлів – став вже традиційним, адже проводиться вже третій рік поспіль. На берегах тихоплинної красуні Сули щорічно збираються помірятися силами  десятки прихильників стародавньої гри, цього разу їх було 45 (Недригайлів та Ромни виставили по дві команди). Перемогу здобули шахісти з міста Ромни, друге та третє місця вибороли команди міст Лохвиця та Гадяч. Переможці та призери були нагороджені грамотами та призами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради,  але головною нагородою учасникам стало дружнє спілкування та цікаві ігрові моменти в шахових партіях, продемонстровані учасниками цього турніру. А завершилося свято шахів кулішем та іншими козацькими стравами, як і годиться на Івана Купала. Всі учасники отримали задоволення від відвідин нашого селища цього святкового дня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь