A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

З Україною в серці в Україні живу

Дата: 15.07.2019 14:01
Кількість переглядів: 511

       «З Україною в серці в Україні живу», - під такою назвою 12 липня в Маршалівському СБК пройшов творчий звіт учасників художньої самодіяльності Хоружівського СБК - філії в рамках І етапу обласного фестивалю народної творчості  «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю», присвяченого  30- й річниці Незалежності України.

    Тих, хто завітав  цього дня на творчий звіт, вразила своїм масштабом та творчим задумом концертна програма. Аматорські колективи будинку культури подарували глядачам справжній феєрверк гарного настрою та приємних вражень. Звітний концерт розпочався хореографічною композицією у виконанні танцювального колективу «Імпульс». Концертну програму продовжив виступ вокального жіночого ансамблю «Сусідоньки» піснею «Моя Україно», що є дуже символічним, адже в цьому році Україна святкує 30 - річчя своєї незалежності. Як і годиться, аматори Хоружівки вручили коровай своїм сусідам маршалівцям. З вступним словом виступила виконуюча обовязки старости Хоружівського старостинського округу Ольга Гордієнко.

   Звітний концерт Хоружівського СБК був представлений запальними танцями у виконанні танцювального колективу «Імпульс». На сцені сільського клубу переплелись споконвічні бажання людей бачити та дарувати прекрасне. Діти, які старанно готувались до виступу, відвідуючи репетиції та допомагаючи креативними ідеями, натхненно виконували свої номери.

   Веселими, жартівливими та ліричними піснями полонив глядачів жіночий вокальний ансамбль «Сусідоньки». Розважальними моментом свята стали жартівливі інтермедії у виконанні учасників драматичного гуртка Світлани Гавришенко та Віри Шмат, які ще й доповнювали програму гумористичними репризами, заряджаючи позитивом протягом всього концерту. Прекрасного настрою додала юна гумористка Каріна Тютюнник, яка кожен віршований рядок пропускала через призму своєї, не по-дитячому великої душі. Море позитивних емоцій подарували глядачам солісти-вокалісти Валерія Майборода, Ольга Токмань, Олена Пономаренко, Володимир Майборода, Людмила Доценко.

         Дійсно, за тією злагодженістю,  з якою пройшов творчий звіт, можна сказати, що цього дня на сцені будинку культури була велика, співоча, клубна родина села Хоружівка. Буквально кожен виступ аматорів сцени викликав у публіки захоплення і приємне враження. Своїми виступами учасники створили барвисту мистецьку феєрію.

   Заключне слово взяла виконуюча обов’язки старости Маршалівського старостинського округі Валентина Дяченко, яка подякувала всім учасникам художньої самодіяльності за гарний концерт і подарувала квіти.

         Найкращі святкові вітання линули від ведучих Ольги Токмань та Людмили Тютюнник, адже в цей день маршалівці відзначили свій День села. У фойє будинку культури було розміщено експозиції декоративно-прикладного мистецтва. Впала в очі виставка вишитих рушників. Виграючи веселковими барвами, українські обереги тішили погляд та налаштовували гостей на врочистий лад. Свято пройшло яскраво, залишивши позитивні емоції та усмішки на обличчях. На сцені кожен з виконавців із хвилюванням співав свої улюблені пісні, танцював, ділячись частинкою свого таланту.

          Завершився творчий звіт аматорів сцени Хоружівського СБК-філії вокально-хореографічною композицією «Україна вишиванка» у виконанні Олени Пономаренко та танцювального колективу «Імпульс», що стала прекрасним закінченням звіту-концерту, присвяченого ювілею незалежності неньки- України,  в обіймах якої розквітає  Сумщина.

          Учасники художньої самодіяльності Хоружівського СБК - філії щиро дякують за гостинність Маршалівському старостинському округу на чолі з виконуючою обов’язки старости Маршалівського старостинського округу Валентиною Дяченко.

Фото без опису

     Керівник художній Хоружівського Будинку культури - філії Людмила Доценко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь