Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 18 липня

Дата: 18.07.2019 14:15
Кількість переглядів: 336

   18 липня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, де головним стало питання «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік і бюджету за перше півріччя 2019 року». Виступаючи перед присутніми, голова виконавчого комітету селищної ради Ігор Остапчук проінформував, що затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 100,0%. У порівнянні з відповідним періодом 2018 року надходження збільшилися на 11,7%.

 Протягом першого півріччя 2019 року із загального фонду були передані міжбюджетні трансферти в сумі 4 050,7 тис.грн., в т.ч. до обласного бюджету – 26,0 тис.грн. (на пільговий проїзд), та до районного бюджету – 4002,0 тис.грн. (медична субвенція – 2 998,0 тис.грн., медична субвенція на цукровий і нецукровий діабет – 91,3 тис.грн. тер.центру- 437,5 тис.грн., ЦРЛ – 99,3 тис.грн, ЦПМСД- 75,0 тис.грн., УПСЗН – 99,4 тис.грн., на утримання ДНЗ «Червона шапочка» - 80,0 тис.грн., субвенція на утримання об’єктів спільного користування – 41,6 тис.грн. (трудовий архів), додаткова дотація – 69,9 тис.грн. (ЦРЛ), Недригайлівська організація ветеранів – 10,0 тис.грн.

  Також були розглянуті питання «Про роботу КП “Недригайлівводосервіс” по зміцненню матеріально – технічної бази та покращенню обслуговування населення», «Про організацію  громадських робіт на території Недригайлівської селищної ради», «Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених актами законодавства, указами Президента України, розпорядчими документами Кабінету Міністрів України,  міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями і дорученнями голів Сумської обласної і Недригайлівської районної державних адміністрацій у виконавчому комітеті за підсумками І півріччя 2019 року», «Про забезпечення безпечної експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків (їх частин) в населених пунктах Недригайлівської селищної ради» та ін.

   Члени виконкому внесли зміни до цільової програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019-2020 роки, затвердили план роботи виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради на ІІI квартал 2019 року, внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 20.12.2018 №141 «Про порядок організації проведення громадських робіт у 2019 році», надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція  Меморіалу Пам’яті та Слави за адресою  вул. Сумська, смт Недригайлів, Недригайлівського району, Сумської області», прийняли рішення про надання матеріальної допомоги на поховання 1 особі.

    З питань порядку денного перед присутніми, крім голови виконавчого комітету селищної ради Ігоря Остапчука,  виступили головний інженер КП «Недригайлівводосервіс» Олександр Любивий, заступник селищного голови Валентин Акімов, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія Шевченко, спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Світлана Холод, начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор Постоєнко, начальник  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимир Федай, фахівець із соціальної роботи відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Маргарита Пулях та ін.

  У обговоренні питань порядку денного активну участь взяли заступник голови виконавчого комітету Анатолій Сиротенко, члени виконавчого комітету Валентин Акімов, Ольга Прокопченко, Олександр Пулях та ін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь