A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася п’ятдесят третя сесія селищної ради

Дата: 30.07.2019 12:10
Кількість переглядів: 385

Учора, 29 липня, під головуванням Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука відбулася п’ятдесят третя сесія селищної ради сьомого скликання.

У роботі пленарного засідання, окрім двадцяти двох депутатів, взяли участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, староста та в.о.старост, начальники відділів та спеціалісти виконавчого апарату Недригайлівської селищної ради, керівники комунальних закладів громади. Також на засіданні були присутні Курманівський сільський голова Валерій Глущенко та жителі Курманівської сільської ради.

Затвердивши порядок денний, до якого було включено тридцять чотири питання, депутати перейшли до його реалізації.

За пропозицією селищного голови першим розглянули питання «Про ліквідацію (закриття) Курманівської філії Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад).

Далі депутати заслухали звіт селищного голови про виконання Програми економічного та соціального розвитку і бюджету Недригайлівської селищної ради за перше півріччя 2019 року.

Також відповідними рішеннями було внесено зміни та доповнення у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, до селищної цільової Програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019-2020 роки, до Статуту Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської селищної ради Сумської області (опорний заклад), до загального переліку виконавчих органів селищної ради, загальної структури, чисельності та штатів апарату селищної ради та її виконавчих органів, до бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, затверджено Положення про відділ праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради та проєктно-кошторисну документацію «Реконструкція Меморіалу Пам’яті та Слави за адресою вул. Сумська, смт Недригайлів, Недригайлівського району, Сумської області» та «Капітальний ремонт фасаду КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області», прийнято ряд рішень, що стосуються земельних питань та ін.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному вебсайті Недригайлівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь