Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Лідер читання

Дата: 19.08.2019 14:03
Кількість переглядів: 321

   На виконання плану роботи управління культури Сумської обласної державної адміністрації на 2019 рік, з квітня по серпень у бібліотеках для дітей проходив Всеукраїнський конкурс  «Лідер читання». Головна мета конкурсу полягає у стимулюванні до розробки та впровадження у бібліотеках для дітей власних програм популяризації дитячого читання, залученні до участі в них читачів, та розвитку зацікавленості дітей до книги.

     В режимі скайп-зустрічі 14 серпня у відділі по роботі з дітьми комунального закладу  «Недригайлівська публічна бібліотека» відбувся обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання». Серед 30 конкурсантів із 23 дитячих бібліотек області у конкурсі взяли участь  Василь Дяченко та Віка Садова з с. Іваниця. Учасники в онлайн-режимі членам журі відповідали на питання літературної вікторини,  презентували візитні картки «Лідера читання», буктрейлери і електронні презентації, створені за мотивами своїх улюблених творів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь