Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФК Недригайлів - чемпіон Недригайлівського району з футболу 2019 року!

Дата: 19.08.2019 16:31
Кількість переглядів: 542

    18 серпня у Недригайлові на КСК «Колос» відбувся завершальний матч відкритого чемпіонату Недригайлівського району з футболу 2019 року. На чемпіонський титул після пройдених двох кіл змагань могли претендувати лише дві команди – ФК «Недригайлів» та ФК «Космос» (Терни). Саме ці дві команди й зустрілися у «фінальному двобої». Інтриги цьому матчу додавала та обставина, що за набраними раніше ігровими очками команді з Тернів для здобуття звання чемпіонів необхідна була лише перемога, в той час як недригайлівців влаштовував і нічийний результат.

         Гра почалася з потужних атак гостей. Доволі швидко кількість перейшла у якість і тернівчани забивають перший гол. Та футболісти команди-господаря не налаштовані були здаватися без бою і скоро їм вдалося вирівняти рахунок, забивши гола у відповідь. Це додало завзяття недригайлівцям і за кілька хвилин вони забивають суперникам ще одного, безперечно, красивого гола, рахунок стає 2:1 на користь господарів поля. Футболісти ФК «Космос» після цього подвоїли свої зусилля й зуміли зрівняти рахунок матчу – 2:2. Проте, футбольна фортуна все ж прихильніша до сильніших, а ними виявилися футболісти ФК «Недригайлів», яким до кінця матчу вдалося ще двічі змусити голкіпера суперників діставати м’яча зі своїх воріт. Голи у ворота ФК «Космос» (Терни) забили Терещенко Денис, Дядченко Руслан, Єлец Вадим та Таранченко Владислав.

         Таким чином, матч завершився блискучою перемогою команди ФК «Недригайлів», яка й стала чемпіоном району 2019 року. Тож привітаймо переможців цього прекрасного футбольного змагання і побажаймо їм подальших успіхів та спортивних перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь