A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПОРАДУВАЛИ НОВИМИ СЦЕНІЧНИМИ КОСТЮМАМИ

Дата: 22.08.2019 08:40
Кількість переглядів: 560

     Село живе, доки в ньому чути дитячий сміх, доки кожного ранку люди збираються на роботу, доки в сільському Будинку культури звучить наша українська пісня. Місцеві артисти займаються організацією усіх культурно-мистецьких заходів. При Будинку культури існує вокальний жіночий ансамбль «Сусідоньки».  За багато років костюми цього колективу прийшли в непридатність, втративши свій зовнішній вигляд і вже мають потребу в заміні повністю.

За зверненням в.о. Хоружівського старости О.М.Гордієнко,  депутат Сумської обласної ради В.І.Лаврик та депутати Недригайлівської ОТГ сприяли придбанню комплектів сценічних костюмів у Хоружівський СБК за кошти, виділені з фонду обласної ради на виконання депутатських повноважень та за кошти селищного бюджету Недригайлівської ОТГ. Українські костюми на суму  49 тисяч гривень було замовлено в магазині  пошиття костюмів «Золушка» м.Ромни, яка виготовила 14 жіночих комплектів, додавши яскравих фарб в обличчя ансамблю. Нові концертні костюми сприятимуть просуванню і розвитку колективу через участь в більш значних і серйозних заходах і фестивалях.

   Учасники вокального жіночого ансамблю «Сусідоньки» висловлюють щиру подяку Сумському обласному депутату В.І.Лаврик, Недригайлівському селищному голові  І.В.Остапчуку та всьому депутатському корпусу Недригайлівської ОТГ.

    Віримо в те, що спільними зусиллями згуртованої Недригайлівської громади й надалі будуть примножуватися здобутки на культурній ниві, буде продовжуватися співпраця з депутатами усіх рівнів заради майбутніх перспектив села.

Фото без опису

 

Людмила Доценко, керівник художній

Хоружівського СБК-філії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь