Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Спортивні заходи до Дня Незалежності України

Дата: 27.08.2019 11:04
Кількість переглядів: 472

     На культурно-спортивному комплексі «Колос» у Недригайлові відбулися спортивні заходи до Дня Незалежності України, організовані та проведені відділом освіти, сімї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради

     23 серпня перемогу у пляжному волейболі серед дівчат виборола команда у складі Плахотної Даші та Гузь Руслани, друге місце посіла команда у складі Шелудченко Лілії та Терновської Вікторії, третє місце дісталося команді Долуди Каріни та Губської Вікторії.

   24 серпня відбулися змагання з тенісу (корт), шахів, більярду та шашок. Серед тенісистів сильнішим виявився Сергій Гордієнко,  друге місце виборов Заїка Вадим, третє – Сокрута Владислав. У турнірі з більярду перше місце виборов також Гордієнко Сергій, друге та третє місця – за ветераном спортивного та фізкультурного руху Недригайлівщини Ковалем Володимиром та Пищиком Андрієм. У шаховому турнірі, не давши суперникам жодного шансу на перемогу, вже вкотре підряд першість виборов Левчинський Антон, чемпіон селища Недригайлів з шахів 2018 та 2019 років,  другу та третю сходинки шахового п’єдесталу посіли відповідно Філоненко Михайло та Лелюшкін Зосим. І у шашках призові місця розділили між собою ці ж три аматори спорту –  Філоненко Михайло (перше місце), Левчинський Антон (друге місце) та Лелюшкін Зосим (третє місце).

   По закінченню змагань всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та призами відділу сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту  селищної ради Вадим Покотило


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь