A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До відома усіх зацікавлених осіб!

Дата: 28.08.2019 13:32
Кількість переглядів: 270

    З 5 по 7 листопада 2019 року в м. Київ на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) триватиме ХVІІ Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

 Захід відбудеться згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, організаторами є Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

У програмі Форуму:

 

  • Галузева експозиція «ПЕК України» – традиційний демонстраційний майданчик досягнень та перспектив вітчизняних компаній паливно-енергетичного комплексу.  
  • ХVІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості – 2019» – головна виставкова подія за участі провідних українських та іноземних виробників, що презентують новітні технології та ефективне електротехнічне й енергетичне устаткування для потреб електростанцій, підстанцій, високовольтних ліній електропередачі, розподільчих електромереж, систем електропостачання промислових підприємств тощо. Експозицію «Енергетика в промисловості» тематично доповнює спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL - 2019», яка демонструє великий спектр електротехнічної продукції низької напруги, електронних пристроїв, засобів автоматизації, які широко застосовуються у різних сферах виробництва, господарської діяльності та побуті.
  • ІМіжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО  2019» - демонструє сучасні українські та іноземні технології, обладнання і послуги для розвідки, видобутку, транспортування, розподілу, переробки та зберігання нафти і газу.
  • Ділова програма надає унікальну можливість для фахівців, бізнесменів та менеджерів галузі обмінятись думками та налагодити співпрацю ( у форматі засідань, конференцій, семінарів, «круглих столів».
  • Ряд інших заходів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь