A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася п’ятдесят четверта сесія селищної ради

Дата: 28.08.2019 16:33
Кількість переглядів: 404

    28 серпня відбулася п’ятдесят четверта сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено 19 питань.

     З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні двадцять два.

  Перед початком роботи сесії секретар селищної ради Ірина Постоєнко вручила Грамоту виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради за сумлінну депутатську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України депутату Недригайлівської селищної ради Олексію Заїці.

   Розпочалася робота пленарного засідання із депутатських запитів та запитань. Відповідними рішеннями було підтримано депутатські запити Олександра Арістархова та Віталія Клименка. Із депутатськими запитаннями та пропозиціями виступив депутат селищної Володимир Волков. 

   Далі, доповнивши порядок денний трьома питаннями, депутати перейшли до його реалізації.

  У процесі роботи були прийняті рішення «Про хід виконання селищної програми «Молодь» на 2017-2020 роки», «Про виконання бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади за I півріччя 2019 року», «Про визнання артезіанської свердловини та водонапірної вежі безхазяйним майном» та ряд рішень із земельних питань.

  Також депутати внесли зміни до бюджету Недригайлівської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, до рішення Недригайлівської селищної ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Недригайлівської селищної ради на 2020 рік», затвердили проєктно-кошторисну документацію «Нове будівництво вуличного освітлення на сонячних батареях в смт Недригайлів Сумської області (вул. Лесі Українки, вул. Молодіжна) та ін.

  Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному вебсайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь