A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Безсмертний подвиг і вічна слава!

Дата: 06.09.2019 14:43
Кількість переглядів: 733

   76 років віддаляє нас  від болючих та радісних днів визволення нашого рідного Недригайлова.  6 вересня в селищі Недригайлів у Сквері Слави і Скорботи відбувся урочистий мітинг «Пам’ять про вас в нашім серці жива», присвячений   76-й річниці визволення селища Недригайлів від нацистських загарбників, щоб вшанувати пам’ять воїнів – визволителів, які віддали своє життя за мирне майбутнє.

   На початку звучали  твори воєнної  тематики у виконанні народного аматорського духового оркестру «Мамонт Бенд» КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» ( кер. Федір Кривопатря).  На алеї скверу була розміщена  виставка - конкурс квітів «Вінок пам’яті», в якій взяли учать навчальні заклади Недригайлівської селищної ради.

   З вітальними словами до присутніх звернулися тимчасово виконуючий обов’язки Недригайлівського селищного голови Валентин  Акімов, перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олексій Васильченко, науковий співробітник  Недригайлівського краєзнавчого музею  Ірина Коваленко,  голова ради Недригайлівської  організації ветеранів Василь  Кріпак,  учні  Недригайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорний заклад). У своїх  виступах вони нагадали про історичні події воєнних років, підкресливши  героїзм наших воїнів - визволителів у минулому і сучасників у справі захисту суверенітету та цілісності   незалежної України.

      На знак глибокої вдячності героям за мирне сьогодення  до братської могили загиблим воїнам та пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України, були покладені квіти.

     Память загиблих вшанували хвилиною мовчання.

    Патріотичний настрій, емоцій додавали   художні номери у виконанні  народного  аматорського вокального жіночого ансамблю  «Горлиця» КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля (кер.  Інна Косенко),  «Оксамит» Іваницького СБК – філії ( кер.  Віктор  Псарьов).

    Низький уклін і щира вдячність тим, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом мужності, самовідданості та любові до нашої країни.

Фото без опису

 

Матеріали надано КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь