A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПОДВИГ НЕ МАЄ ЗАБУТТЯ

Дата: 09.09.2019 08:36
Кількість переглядів: 504

     У серці кожного з нас живе пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в жахливій ІІ Світовій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.

       З метою вшанування пам'яті  українців, які віддали життя та з нагоди 76-ї річниці  визволення Недригайлівщини від нацистських окупантів в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» проведено історичну хвилину пам’яті «Дорогами мужності». Увазі присутніх була запропонована коротка історична довідка про ті далекі події 1943, про воїнів, які стояли  до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися живими, про те, що сьогодення ставить перед нами багато завдань, і головне з них – захистити рідну Україну, її цілісність та суверенітет.

    Книжкова виставка «Дорогами мужності» – це вдячний привід, щоб віддати належну шану не тільки воїнам, що піднялись на бій з нацизмом, а й усім тим, хто кував перемогу, працюючи на заводах і фабриках, на ланах і фермах, хто боровся із ворогом у партизанських загонах і підпіллі, хто не скорився і загинув у концентраційних таборах.

У Кулішівській та Гринівській бібліотеках – філіях проведені історичні години «Все пам’ятає батьківська земля» для жителів сіл громади. Учасники заходів мали змогу ознайомитися з документами, які розкривають історичну правду про переможні та трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних подій.

     Мільйони українців, які в той грізний час робили все можливе, щоб захистити свою Вітчизну, — це наші батьки, діди, брати і сестри. І земля, полита їхньою кров’ю, — свята для нас земля. Про це треба пам’ятати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь