A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася конференція ветеранів

Дата: 23.09.2019 08:46
Кількість переглядів: 493

       20 вересня у Будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради відбулася ХІ звітно-виборча конференція Недригайлівської організації ветеранів.

       Перед початком конференції, до Дня партизанської слави України,  представники Недригайлівської селищної ради та учні Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад) поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим партизанкам та могил загиблих партизанок у селищі Недригайлів.

    На конференції був заслуханий звіт голови ради Недригайлівської організації ветеранів Василя Кріпака, звіт ревізійної комісії, відбулися вибори голови Недригайлівської організації ветеранів, вибори ради, президії, делегатів на обласну конференцію ветеранів. Головою ради Недригайлівської організації ветеранів знову обрано Василя Кріпака. Також обрано 30 осіб до ради організації та 13 -  до президії.

       На конференції виступили Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, голова Недригайлівської райдержадміністрації Сергій Панченко,  представники ветеранської організації Олексій Богданов, Василь Власенко з Недригайлова, Микола Слатвицький з Коровинців, Василь Сляренко з Вільшани, представники районних служб, які опікуються проблемами ветеранів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь