A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ХАЙ БУДЕ МИР ВІДНИНІ І ДОВІКУ

Дата: 23.09.2019 13:34
Кількість переглядів: 269

    З нагоди Міжнародного Дня миру таДня партизанської слави у комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» разом з учнями  7-Б класу Недригайлівської СЗОШ I-III ступенів (опорний заклад), (вчитель  Олена Артеменко) проведений урок пам’яті та миру «Хай буде мир віднині і довіку». У своїй розповіді ведуча заходу Раїса Швидка  розповіла про героїзм і подвиг наших землячок – підпільниць Зіни Логінової, Олі Сидоренко, Віти Рідкошиєнко та Анни Капури, які віддали свої життя, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

   В Україні День миру відзначають з 2002 року. Діти і дорослі, присутні на заході, вшанували пам’ять наших земляків Олександра Шовтути, Сергія Грибеника, Євгена Керечанина, які  загинули під час виконання службових обов’язків із захисту державного суверенітету України. Наприкінці заходу діти прийняли участь у акції «Голуб миру». Вони прикріпляли символічних голубів і у всіх було одне спільне бажання: щоб ці птахи  принесли мир і спокій нашій Батьківщині, щоб повернулись додому воїни – захисники, щоб спокій запанував у душах та серцях людей.  

    Напередодні Дня партизанської слави у відділі з обслуговування дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека»  з учнями 6-А класу Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступ. (опорний заклад) (класний керівник Виговський С.П.) проведено краєзнавчо-патріотичну годину «Є в пам’яті і біль, і вдячність». Ведуча заходу Людмила Покотило розповіла  присутнім про героїв Другої світової війни нашого району, про партизанський рух на території рідного краю, ознайомила учасників з матеріалами книжкової виставки-вшанування «Полум’я пам’яті в наших серцях».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь