A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася п’ятдесят п’ята сесія селищної ради

Дата: 27.09.2019 14:35
Кількість переглядів: 377

       26 вересня, під головуванням Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука відбулася п’ятдесят п’ята сесія Недригайлівської селищної ради.

      З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні шістнадцять.

  На пленарному засіданні були присутні начальник Недригайлівського відділення Роменського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Сумській області Олексій Жертовський, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко, начальники відділів та спеціалісти апарату селищної ради. 

         Перед початком роботи із депутатськими запитаннями виступили депутати селищної ради Ігор Зеленський (про порядок формування Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень), Володимир Волков (про санітарний стан на території полігону твердих побутових відходів, розширення центральної частини селища Недригайлів та облаштування пішохідних тротуарів на території, прилеглій до закладів торгівлі у центрі селища).  

            Потому депутати перейшли до реалізації порядку денного, до якого було включено тридцять п’ять питань.

         Всього у процесі депутати прийняли тридцять чотири рішення, один проєкт рішення не отримав необхідної кількості голосів на підтримку.

         По першому питанню «Про хід виконання селищної комплексної Програми «Правопорядок на 2017-2020 роки» заслухали довідку головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Віталія Клименка та інформацію начальника Недригайлівського відділення Роменського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Сумській області Олексія Жертовського.

         Далі одноголосно було прийняте рішення «Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

         Також відповідними рішеннями депутати затвердили проєкт на капітальний ремонт дороги по вул.  Зарудка в смт Недригайлів, проміжний та ліквідаційний баланс Комунального закладу «Недригайлівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат», внесли зміни до Положень та Статутів бібліотечних та клубних закладів Недригайлівської селищної ради, Програми економічного та соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, проголосували за надання матеріальної допомоги та прийняли ряд рішень із земельних питань.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному вебсайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь