A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

День усиновлення

Дата: 01.10.2019 09:05
Кількість переглядів: 255

День усиновлення – свято України, яке щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

    Святий обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна  дитина зростала в сім’ї, любові і достатку. Це свято батьків і дітей, соціальних працівників, та усіх причетних до цієї благородної справи. Мудрість говорить:  ”Чужих дітей не буває”.

      Дитинство – це чудова пора сподівань на щасливе життя та здійснення мрій. Ми, дорослі, маємо справджувати мрії дітей, дарувати їм тепло своїх сердець, огорнути любов’ю, піклуватися про кожну дитину.

      З нагоди свята працівники Недригайлівської селищної ради – начальник служби у справах дітей Світлана Сопік,  начальник відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніна Волошко -  відвідали прийомну сім’ю Оксани Василівни та Олександра Васильовича Дудченків, які мають на вихованні трьох прийомних доньок. Від виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради родині були вручені цінні подарунки,  малечі - іграшки та солодощі. Вони побажали  любові,  ласки,  доброти,  взаєморозуміння, висловили подяку за клопітливу працю.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь