A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Коли в душі весна

Дата: 02.10.2019 11:23
Кількість переглядів: 579

      1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Це добра нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги.

  З цієї нагоди в КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради » відбулися урочистості та святковий концерт «Срібні ниточки між берегами». Перед початком у фойє була представлена виставка робіт людей похилого віку «Вишивана моя Україна». Символічно  концертну програму розпочав аматорський хоровий колектив «Берегиня» Недригайлівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), керівник Зотій Гуцул. З вітальними словами до присутніх звернулися голова Недригайлівської районної державної адміністрації Сергій Панченко,  заступник Недригайлівського селищного голови Анатолій Сиротенко, голова ради Недригайлівської організації ветеранів Василь Кріпак. У своїх виступах вони зазначили, що піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме  люди старшого покоління зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. В вітаннях висловили слова глибокої вдячності за все, що було зроблено заради майбутнього молодого покоління.  За багаторічну трудову діяльність, активну громадську позицію з нагоди свята  грамотами та подарунками   були відзначені ветерани, представники поважного віку.

   Свої музичні вітання для віх присутніх дарували аматорські колективи Комунальних закладів «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» ,  «Коровинський центр культури і дозвілля», «Недригайлівська дитяча музична школа», «Недригайлівський  будинку дитячої та юнацької творчості» та  Тернівської школи мистецтв.

   По закінченню святкового концерту, гостей було запрошено в фойє центру культури і дозвілля, де у виконанні  народного аматорського оркестру «Мамонт Бенд» прозвучали мелодії улюблених мелодій та пісень їх юності. З великим задоволенням присутні приєднатись до танцювальних ритмів .

Фото без опису

 

Матеріали надано  КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля»     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь