A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА ДОТРИМАННЯМ ЛЕГАЛЬНОСТІ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ТА НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ

Дата: 04.10.2019 13:25
Кількість переглядів: 629

   Нагляд і контроль за додержанням законодавства про працю - це діяльність компетентних державних і громадських  органів, спрямована на перевірку відповідності  трудовому законодавству дій роботодавців у процесі управління найманою працею, попередження і виявлення правопорушень, притягнення  винних у порушенні трудових прав працівників до юридичної відповідальності. Порядком здійснення державного контролю за додержанням  законодавства про працю, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 823,  передбачено відвідування роботодавця з метою інформування  про необхідність дотримання законодавства про працю, моніторингу стану його дотримання, у тому числі щодо оформлення трудових відносин.

    04 жовтня 2019 року спеціалістом - державним інспектором з праці відділу  праці та соціального захисту настелення Недригайлівської селищної ради  Мариною Голінко  була проведена зустріч із фізичними особами – підприємцями селища Недригайлів, котрі надають послуги таксі громадянам Під час проведення заходу були висвітлені питання щодо додержання законодавства про працю та питання щодо оформлення трудових відносин найманих працівників. 

    Хочу зазначити, що в ході зустрічі відбувся конструктивний діалог.  На всі підняті запитання були надані вичерпні відповіді. Питання щодо  додержання законодавства про працю  взято на контроль з подальшим його виконанням.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь