Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Привітали з Днем захисника України та Днем Українського козацтва

Дата: 11.10.2019 19:31
Кількість переглядів: 722

     11 жовтня до  Дня  захисника  України та Дня Українського козацтва у актовій залі Недригайлівської  райдержадміністрації відбулися урочистості та святковий концерт.

   Концертна програма пройшла за участю  колективів та виконавців з Центру культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради, Хоружівського, Курманівського, Іваницького  сільських будинків культури,  Будинку дитячої та юнацької творчості, Дитячої музичної школи, воїна-афганця Олександра Постоєнка з Березняків та інших.

     Присутні на урочистостях  вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

   Заступник Недригайліського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко нагородив грамотами виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, квітами та подарунками захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції – Віталія Клименка та Андрія Милька з Недригайлова. Вітали присутніх та вручали відзнаки  голова Недригайлівської райдержадміністрації Сергій Панченко, військовий комісар Недригайлівського районного військового комісаріату Дмитро Осадчий.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь