A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФК Ветеран(Недригайлів) – переможець першого обласного турніру з міні-футболу, присвяченого пам'яті Анатолія Річкаля

Дата: 17.10.2019 08:56
Кількість переглядів: 825

Минулими вихідними в Бурині пройшов турнір з міні-футболу серед ветеранських команд Сумщини. Турнір був присвячений пам’яті першого заступника голови Сумської обласної ради Анатолія Річкаля.
Переможцями змагань стали гравці команди ФК Ветеран(Недригайлів). Другу сходинку посіли ветерани з Конотопа. Не третій позиції – футболісти команди «Ветеран» (Буринський район).

Першими на зелений штучний килим вийшли футболісти-ветерани з Конотопа та Недригайлова. Гра виявилася досить напруженою. А в підсумку – 4:2 на користь команди ФК Ветеран(Недригайлів).

Склад команди ФК Ветеран (Недригайлів): воротар – Валерій Громика, польові гравці – Олександр Коваль, Руслан Дядченко, Ігор Постоєнко, Юрій Сердюк, Володимир Кузченко, Микола Рогозін.

У наступній грі зійшлися команди ФК Ветеран(Недригайлів) та «Ветеран» (Буринський район).

Матч закінчився з рахунком 4:1 на користь команди з Недригайлова, яка й стала після цього поєдинку переможницею турніру.

За друге місце в заключній грі боролися ветерани з Буринщини та Конотопа, де перемогу здобули футболісти Конотопу. Таким чином, друге місце посіла команда «Ветеран» (Конотоп), а третє – «Ветеран» (Буринь).
Турнір з міні-футболу на честь Анатолія Річкаля відбувся в Бурині вперше, але організатори хочуть, аби він став традиційним. Оскільки саме Анатолій Якович доклав максимум зусиль, щоб у міському Павловському парку був збудований футбольний майданчик зі штучним покриттям. Сам він дуже любив спорт, постійно грав у футбол, виступав за збірну депутатів усіх рівнів Сумської області, очолював команду на Всеукраїнських змаганнях. І саме під його егідою наша збірна стала срібним призером цих змагань.Тож буринці пропонують назвати стадіон іменем Анатолія Річкаля.
Голова комітету ветеранів футболу Недригайлівщини, представник команди ФК Ветеран (Недригайлів) Юрій Сердюк наголосив, що Анатолій Річкаль дуже багато зробив для розвитку футболу на Сумщині. «Він був хорошим футболістом, причетним до створення команди, яка двічі поспіль займала друге місце на Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів усіх рівнів. Я переконаний, що новий футбольний стадіон у Бурині повинен носити ім’я Анатолія Яковича. Він на це заслужив усією своєю спортивною і суспільно-громадською діяльністю», - зазначив Юрій Сердюк.
Господарі турніру подякували гостям, які приїхали зіграти в міні-футбол з інших районів Сумщини.
У кожній команді турніру були названі кращі гравці. Серед недригайлівців ним став Руслан Дядченко, конотопців – Сергій Рябко, буринців – Сергій Кислий. Найстаршим на майданчику був Олександр Коваль з команди «Ветеран» (Недригайлів). Усім їм було вручено спеціальні призи.
Командам були вручені памятні кубки та грамоти.

Фото без опису

 

 

 За матеріалами сайту:  https://sorada.gov.ua/actual/actual/20580-vidbuvsja-pershyj-oblasnyj-turnir-z-mini-futbolu-prysvjachenyj-pamjati-anatolija-richkalja.html



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь