A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Хода за Свободу (Walk for Freedom)

Дата: 18.10.2019 13:36
Кількість переглядів: 364

  18 жовтня – День, оголошений Європейським Союзом проти торгівлі людьми та консолідації діяльності в боротьбі з глобальною проблемою, що існує у світі.

  У рамках цієї акції в центральному парку селища Недригайлів відділом праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради спільно з управлінням праці та соціального захисту населення Недригайлівської районної державної адміністрації був поведений   захід, покликаний привернути увагу людей до проблеми торгівлі людьми, поширити інформацію про те, як можна себе захистити.

   Учасники ходи, а саме,  учнівська молодь, з темними парасольками почали акцію Walk for Freedom (Хода за Свободу) від навчальних закладів селища до пам’ятка П.Калнишевському, де був проведений мітинг, головною метою якого було  донести суспільству, що в сучасному світі й досі існує торгівля людьми.

   Уже шостий рік поспіль в Європейський день протидії торгівлі людьми тисячі людей виходять на вулиці своїх міст, щоб зробити свій крок заради подолання рабства.

  Минулого року акція пройшла в понад 50 країнах світу, а в Україні набула національного масштабу. Цього року було продовжено ходу, аби підняти рівень обізнаності, аби виступити на захист постраждалих в нашому селищі та по всьому світу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь