A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 5 листопада

Дата: 06.11.2019 10:36
Кількість переглядів: 320

5 листопада у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом  Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

Учасники апаратної наради прозвітували про проведену за минулий тиждень роботу та озвучили плани на найближчий час, серед яких найголовніші – проведення заходів з благоустрою, подальше освітлення населених пунктів, підготовка до проведення ряду культурно-масових заходів, таких як, свято Дмитра, Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва та ін.

На нараді також йшлося про роботу закладів освіти та культури, реалізацію ряду проектів,  зокрема, з розширення центральної частини селища Недригайлів, землевпорядкування,  інші питання життєзабезпечення громади.

         Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук озвучив перед присутніми текст рішення Сумської обласної ради від 25.10.2019 «Про звернення до Кабінету Міністрів України з приводу недопущення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ», а саме, працівникам закладів охорони здоров’я. У своєму виступі Ігор Вікторович наголосив, що стурбований  напруженою ситуацією із забезпеченістю видатками на утримання медичних закладів та намагатиметься докласти всіх зусиль для покращення ситуації.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь