A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відзначили працівників галузі культури

Дата: 11.11.2019 16:09
Кількість переглядів: 704

11 листопада у комунальному закладі «Центр  культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Всеукраїнському  дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. Зі сцени присутніх вітав Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук. За багаторічну плідну творчу діяльність, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток  галузі культури територіальної громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва він нагородив грамотами виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради учасника художньої самодіяльності Іваницького сільського будинку культури Віктора Ломакіна, завідувача Зеленівським сільським клубом Наталію Кобілєву, майстриню з Недригайлова Лілію Абаровську.

Також присутніх на святі вітали голова Недригайлівської райдержадміністрації Сергій Панченко, начальник відділу з питань культури, релігій та туризму селищної ради Анна Тимченко, директор Недригайлівської дитячої музичної школи Олена Дядченко, директор Недригайлівської публічної бібліотеки Олена Міненко та інші. Вони відзначили кращих працівників галузі, побажавши і надалі високого професіоналізму, ініціативності, креативності, творчих злетів.

Концертна програма була представлена кращими місцевими виконавцями.

Гарним подарунком до свята усім працівникам культури та жителям громади став завершений ремонт у комунальному закладі «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області», під час якого відбулася заміна 30 дерев’яних вікон на пластикові. Виступаючи під час урочистостей на святі, Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук зазначив, що Недригайлівська селищна рада   і надалі буде підтримувати галузь культури.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь