Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА

Дата: 12.11.2019 12:21
Кількість переглядів: 323

7 листопада 2019 року відзначив свій поважний 95-річний ювілей житель Хоружівського старостинського округу села Біж Линченко Михайло Сидорович. З цією знаменною датою прийшли привітати ювіляра голова Недригайлівської районної ветеранської організації В.Кріпак, депутат Недригайлівської селищної ради Ю. Сердюк, в.о. старости О.Гордієнко, голова Хоружівської ветеранської організації Н.Левченко.

         Народився Михайло Сидорович у селі Біж у 1924 році у той час, коли 9 сімей з села Хоружівка тільки заснували село, був першою дитиною, народженою в селі Біж. У тяжкі роки проходило його дитинство : колективізація, голод. У 1943 році 18-річним юнаком був призваний до лав діючої армії, в 180 стрілецьку дивізію. Після поранення та госпіталю до кінця війни воював у складі протитанкової дивізії, нагороджений медаллю «За бойові заслуги». З нагоди 40-річчя Перемоги у 1985 році нагороджений орденом Вітчизняної війни 1 ступеня.

         Після війни, повернувшись у рідне село, працював у колгоспі на різних роботах. Разом із дружиною, Парасковією Антонівною, виховали двох дітей, мають внуків і правнука.

          З нагоди 95-річчя від дня народження Михайлу Сидоровичу подякували за невтомну працю, за героїзм у роки Другої світової війни, вручили подяку та подарунок та побажали від імені селищного голови І.Остапчука та всієї Недригайлівської ОТГ міцного здоров’я, бадьорості, добра, активного довголіття і всіх земних благ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь