A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНА

Дата: 12.11.2019 12:21
Кількість переглядів: 299

7 листопада 2019 року відзначив свій поважний 95-річний ювілей житель Хоружівського старостинського округу села Біж Линченко Михайло Сидорович. З цією знаменною датою прийшли привітати ювіляра голова Недригайлівської районної ветеранської організації В.Кріпак, депутат Недригайлівської селищної ради Ю. Сердюк, в.о. старости О.Гордієнко, голова Хоружівської ветеранської організації Н.Левченко.

         Народився Михайло Сидорович у селі Біж у 1924 році у той час, коли 9 сімей з села Хоружівка тільки заснували село, був першою дитиною, народженою в селі Біж. У тяжкі роки проходило його дитинство : колективізація, голод. У 1943 році 18-річним юнаком був призваний до лав діючої армії, в 180 стрілецьку дивізію. Після поранення та госпіталю до кінця війни воював у складі протитанкової дивізії, нагороджений медаллю «За бойові заслуги». З нагоди 40-річчя Перемоги у 1985 році нагороджений орденом Вітчизняної війни 1 ступеня.

         Після війни, повернувшись у рідне село, працював у колгоспі на різних роботах. Разом із дружиною, Парасковією Антонівною, виховали двох дітей, мають внуків і правнука.

          З нагоди 95-річчя від дня народження Михайлу Сидоровичу подякували за невтомну працю, за героїзм у роки Другої світової війни, вручили подяку та подарунок та побажали від імені селищного голови І.Остапчука та всієї Недригайлівської ОТГ міцного здоров’я, бадьорості, добра, активного довголіття і всіх земних благ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь