A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Волейбольний турнір пам’яті М.М.Маслака

Дата: 03.12.2019 08:23
Кількість переглядів: 653

   В суботу, 30 листопада, на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст.  та Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся обласний турнір з волейболу пам’яті Миколи Михайловича Маслака, який спільно організований відділом освіти, сім’ї,  молоді та спорту Недригайлівської селищної ради та відділом освіти, культури, туризму та спорту Недригайлівської районної державної адміністрації.

   Дані змагання набули обласного рівня – участь у турнірі взяли 20 команди з різних куточків Сумщини. Учасники турніру були поділені на три групи: команди ветеранів (вони змагалися у спортивному залі Коровинської школи), жіночі команди (змагання між ними відбувалися у спортзалі Вільшанської школи) та чоловічі команди (змагалися у спортзалі Недригайлівського ВПУ).

   На урочистому відкритті турніру, яке проходило у фойє Недригайлівського ВПУ, зі словами привітання учасникам змагань виступили голова Недригайлівської селищної ради Ігор Остапчук, перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олексій Васильченко, голова районної ради Іван Нанка та голова Недригайлівської ветеранської організації Василь Кріпак . На церемонії відкриття турніру була присутня вся родина  Миколи Михайловича  Маслака дружина – Валентина Панасівна, син – Олександр Миколайович, донька – Ольга Миколаївна та внук Артем. Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам'ять Маслака Миколи Михайловича.

   Суддівство на турнірі пам’яті Миколи Михайловича Маслака на високому рівні забезпечили Сергій Нємцев, Валерій Бузов, Євгеній Меркулов та Віктор Коробейник.

   Серед команд ветеранів перемогу здобула команда з Харкова, друге місце виборола команда з Недригайлова, третє місце посіла команда з Тростянця. Серед жіночих команд перше місце в напруженій боротьбі виборола команда з Шосткинського району, друге місце – команда з міста Конотоп та третю сходинку спортивного п’єдесталу зійшла команда Недригайлівської селищної ради. Серед чоловічих команд переможцями стали волейболісти з Чернечої Слободи (Буринського району), друге місце посіли спортсмени з міста Суми, на третьому місці – команда АТ Суми газ.       На церемонії закриття турніру команди-переможці та призери були нагороджені грамотами, кубками та медалями. Також грамотами та призами були відзначені кращі гравці серед чоловіків, жінок та ветеранів від голови федерації волейболу Недригайлівщини – Іван Нанка.

   Нагородження всіх переможців та призерів призовим фонд від Маслака Олександра Миколайовича. Грамотами та кубками за перші місця нагороджено переможців за підписом голови ГО «Федерації волейболу Сумської області» Ігор Молоток.

   Оргкомітет турніру висловлює подяку керівництву ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст. та Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. за сприяння у проведенні змагань.

 

Фото без опису

 

                                                                         

 Ірина Груздьова, спеціаліст І категорії

відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту

Недригайлівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь