A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2019 14:11
Кількість переглядів: 638

    Щороку на початку грудня у Міжнародний день людей з інвалідністю уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство. З цією метою в Недригайлівській селищній раді були проведені  відповідні заходи, які були спрямовані на  те, щоб дізнатися про проблеми та потреби людей  з обмеженими можливостями та посприяти в їх вирішенні.

         В переддень цього дня, спеціалісти відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради разом з виконуючими обов’язків старост завітали до сімей де проживають люди з інвалідністю, дізналися про болючі питання які виникли в сім’ях та вручили матеріальну допомогу у вигляді продуктових наборів. Недригайлівською селищною радою була надана фінансова підтримка ГО «Недригайлівська районна організації інвалідів» яка допомогла у проведенні свята  для дітей з особливими потребами на базі відділення соціально-побутової реабілітації Недригайлівського районного територіального центру соціального обслуговування громадян. На свято зібралися діти та їх батьки, бабусі, сестрички та братики. Здебільшого це були дітки з обмеженими фізичними можливостями, але у більшості з них є безліч талантів, які вони намагаються розвивати, щоб якось проявити себе в житті. Діти співали пісні, декламували вірші, приймали активну участь в конкурсах та розвагах, а також завдяки їх власним виробам вдалося провести чудову виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва. До вітальних слів долучилась і начальник відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради Леніна Волошко, яка, в свою чергу, привітала присутніх  на святковому заході та подякувала батькам за їх мудрість, витримку і життєвий оптимізм у вихованні дітей, що мають особливі потреби та вручила діткам подарунки.

          В перших числах грудня у навчальних закладах громади пройшли виховні години на тему доброти та толерантності, в бібліотечних      закладах - тематичні виставки літератури  на тематику милосердя, добра та поваги до людей з обмеженими фізичними можливостями.

         Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитись над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть люди з інвалідністю, а вони потребують допомоги та турботи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь