A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА

Дата: 04.12.2019 10:16
Кількість переглядів: 550

  Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інваладністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя.

   Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердечність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді – все це в характері нашого народу. Тому цілком природнім і закономірним вважається допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок безлюдному, захистити старість і немічність, порятувати хворогозаступитися за беззахисного і скривдженого. 

 Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, у відділі обслуговування дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» з учнями  Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад) проведено інформину «Озирнись на свій вчинок». З метою виховання у дітей правильного ставлення  до людей з інвалідністю, розвиваючи вміння співчувати, на прикладах із уривків творів письменників, розглядались важливі поняття добра та милосердя відносно оточуючих.

  Діти взяли участь в акції «Прикрасимо ялинку добрими справами», яка діє з 2 до 19 грудня, під час якої кожен відвідувач бібліотеки, за бажанням, прикрашає бібліотечну ялинку прикрасою з коротким описом добрих справ, зроблених ним протягом 2019 року.

    У комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» та сільських бібліотеках – філіях громади організовані викладка літератури «Бібліотека – територія добра і милосердя», тематичні полиці «Добро починається з тебе», огляди книг «Тріумф людського духу».

  Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь