Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ТА НАСИЛЬСТВУ ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ

Дата: 04.12.2019 16:42
Кількість переглядів: 638

    Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується Міжнародною спільнотою.  В рамках проведення акції, з метою забезпечення міжвідомчої співпраці щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, узгодженості заходів у цій сфері, підвищення їх ефективності 4 грудня 2019 року під головуванням начальника  відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради Леніни Волошко відбулося засідання Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству  та насильству за ознакою статі на території Недригайлівської селищної ради.  

   Під час засідання були розглянуті питання про встановлені на території громади випадки насильства в сім’ї та насильства за ознакою статі, про які проінформував Андрій Нишкур - начальник сектору превенції Недригайлівського ВП Роменського ВП Сумської області.  Про здійснення соціального інспектування сімей, у яких батьки схильні до недбалого ставлення до дітей доповіла Маргарита Пулях, фахівець із соціальної роботи відділу праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради.

      Члени Координаційної ради зупинилися на розробці алгоритму та механізмів роботи у випадках виявлення домашнього насильства. Також наголосили на потребі інформування осіб, які зазнали домашнього насильства, щодо можливостей отримання ряду послуг від соціальних служб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь