A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НАРАДА БІБЛІОТЕЧНИХ ФАХІВЦІВ

Дата: 16.12.2019 09:33
Кількість переглядів: 286

13 грудня у комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека»  відбулася  нарада бібліотечних      працівників громади на тему: «Підсумки роботи та звітність бібліотечних закладів за 2019 рік та планування діяльності сільських бібліотек - філій на 2020 рік».

         Відкриваючи нараду, начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради  Анна Тимченко  проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2019 рік.  Вона наголосила на виконанні трудової дисципліни бібліотекарями, підтриманні іміджу сучасної бібліотеки.

         Про основні напрямки планування і прогнозування бібліотечної діяльності, що сприятимуть якісним змінам  у бібліотеках – філіях,  розповіли методист Раїса Швидка, завідувач відділу обслуговування дітей Ірина Кужель та бібліограф Наталія Заїка. На нараді йшлося також про результати поповнення бібліотечних фондів, про передплату періодичних видань на 2020 рік та переведення фондів на УДК, про що доповідала  бібліотекар  Антоніна Ніштенко.       На завершення  директор комунального закладу Олена Міненко подякувала працівникам бібліотек - філій за проведену роботу, звернула увагу на те, що бібліотекам необхідно бути креативними, наполегливо рухатися вперед, зміцнювати позиції,  зберігаючи традиційні функції та водночас  надаючи актуальні послуги, бути невід’ємною частиною місцевої громади.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь