Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До нас завітали новорічні свята

Дата: 20.12.2019 08:53
Кількість переглядів: 673

    Наша Посульська земля надзвичайно благодатний край. Кожне село -  то невичерпна скарбниця духовних надбань: звичаїв, пісень, обрядів.
   Саме  такими традиціями  розпочинається  весела та радісна пора новорічних та різдвяних свят Недригайлівської громади. Казкова атмосфера  наповнює серця добром  кожного жителя від малого до великого.

 19 грудня,  в день Святого Миколая,  в селищі Недригайлів пройшло урочисте  відкриття центральної ялинки, що вже традиційно вважається початком новорічних свят, після якого стартують новорічні ранки у дитсадках, школах та клубних закладах, а за ними приходять довгоочікувані різдвяні свята.

   З вітальними словами до гостей свята звернулися Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук та голова Недригайлівської районної державної адміністрації Сергій Панченко. Щиро побажали гарних свят та чудового  настрою, щастя, успіхів у реалізації задумів.

  Усіх присутніх на святі  розважали учасники драматичного гуртка комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля». Новорічні та різдвяні пісні дарували  народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Горлиця» (керівник Інна Косенко) та народний аматорський  вокальний чоловічий  ансамбль «Розмай» (керівник Світлана Бузова), головні герої свята: Сніговики, Снігова Королева, Дід Мороз та Снігуронька.

    Гарний настрій подарували вихованці Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості: хореографічні колективи «Радість» та «Забава» (керівник Марина Кравченко). Чудовими піснями порадували вокальні ансамблі «Усмішка», «Сонечко» (керівник Любов Павленко) та вокальний ансамбль «Веселики» (керівник Тетяна Токмань).

  Сніговики розносили гостям пророцтва від Діда Мороза, а з присутніми дітками проводилися веселі ігрові рухалки. Святкове дійство закінчилось флешмобом за участі хореографічних колективів «Сюрприз» та «Радість» (керівник Марина Кравченко). Глядачі були задоволені та залишилися приємно вражені новорічним дійством.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь