A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ У БІБЛІОТЕЧНИХ ЗАКЛАХ ГРОМАДИ

Дата: 20.12.2019 11:13
Кількість переглядів: 691

Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця. І зараз він швидко приходить до тих, хто його кличе, допомагає і захищає від біди. Чудес його не злічити, як і неможливо їх докладно описати.   Так він ходить і донині, дарує добрим людям подарунки, злим – різочки, як нагадування про помилки.

         До маленьких користувачів відділу обслуговування дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» завітав Святий Миколай з подарунками. Гостями свята були учні молодших класів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад). Діти  зацікавлено слухали про історію виникнення чудового свята, взяли участь у святковій вікторині, показавши гарні знання казок незвичайним гостям - Святому Миколаю і Сірій Мишці, яка є символом 2020 року. І, як годиться, за традицією, всі користувачі отримали подарунки.
          В Іваницькій сільській бібліотеці-філії пройшла народознавча година «Із неба в український край іде зимовий Миколай». Бібліотекар розповіла малятам, як це свято святкують  на Україні. Діти відгадували  зимові загадки та згадували  прислів’я і приказки, пов’язані з ім’ям Миколи Чудотворця, розповідали вірші та легенди, які підготували до свята.

         У Хоружівській та Гринівській бібліотеках – філіях цікаво відбулося казкове свято «У Миколая у торбинці найкращі гостинці». До дітей завітали казкові герої, які провели з дітьми вікторини – загадки та веселі новорічні конкурси. Учасники заходу отримали новорічні смаколики.

         У Маршалівській сільській бібліотеці-філії відбувся етнографічний ранок «Чудотворцю Миколаю, ти усіх оберігай». Діти розповідали про свої гарні вчинки, ділились радістю, що зранку до кожного завітав Миколай і залишив подарунок.  Усі разом переглянули та обговорили відео «Зимова подорож».

         Цьогорічні свята запам’ятаються усім приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь