A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 23 грудня

Дата: 23.12.2019 16:08
Кількість переглядів: 282

23 грудня у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом  тимчасово виконуючого обов’язки Недригайлівського селищного голови  Валентина Акімова з  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, старостою, в.о. старост старостинських округів.

Учасники апаратної наради підвели підсумки акції «Миколай про тебе не забуде», прозвітували про проведену за минулий тиждень роботу та озвучили плани на найближчий час, серед яких найголовніші – проведення заходів з благоустрою до новорічно-різдвяних свят: вивезення сміття, прибирання територій, святкове освітлення, підготовка до проведення ряду святкових культурно-масових заходів.

На нараді також  був обговорений хід будівельних робіт у центрі селища  Недригайлів, стан маршрутного перевезення та автобусного сполучення, проблемні питання освітлення, землевпорядкування,  інші питання життєзабезпечення громади.

Тимчасово виконуючий  обов’язки Недригайлівського селищного голови  Валентин Акімов наголосив на проведенні робіт з населенням по укладанню договорів на вивезення твердих побутових відходів, говорив про проблемні питання у  роботі комунальних підприємств «Недригайлівводосервіс» та «Недригайлівський речовий ринок».

         Заступник селищного  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко  наголосив на якісній підготовці до  проведення циклу новорічно-різдвяних свят, зокрема, звернув увагу на забезпечення стабільної роботи закладів селищної ради,  чергування медичних працівників та працівників поліції  під час проведення масових закладів, забезпечення виконання заходів щодо пожежної безпеки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь