A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

НОВОРІЧНИЙ ДИВОСВІТ

Дата: 28.12.2019 09:49
Кількість переглядів: 528

        У народі говорять: "Зима прийшла і свята привела". І дійсно: взимку майже щодня – свято. У цю чарівну пору, коли сніг вкриває своєю ковдрою вулиці, коли чудернацькі коштовні візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні починається цикл зимових свят, які пов’язані з великою кількістю традицій та народних звичаїв.

      У читальній залі комунального закладу «Недригайлівська публічна бібілотека» представлений книжковий вернісаж  «Дивосвіт зимових свят», який пропонує всім охочим  поринути у чарівний світ, створений творчою уявою та фантазіями працівників бібліотеки. Читальна зала перетворилася на справжнісіньке новорічне диво, наче потрапляєш у казку: око відвідувача радують зимові пейзажі, цікаві видання  та чарівна ялинка.               

      Шановні читачі! Прийміть наші найщиріші привітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Хай прийдешній рік подарує вам радість, здоров’я, успіхи, здійснення всіх мрій, відчуття тепла в холодні засніжені дні й життєдайної наснаги в негоду й заметіль. Щоб під гілками вічнозеленої ялинки ви завжди могли знайти те, що є найдорожчим подарунком – щастя, любов і гармонію. Бо, як влучно сказала колись письменниця Една Фербер: «Різдво – це не дата. Це – відчуття». Щасливого Нового року та веселих свят!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь