A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 21 січня

Дата: 22.01.2020 13:35
Кількість переглядів: 292

21 січня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало   питання «Про підсумки виконання програми  економічного і соціального розвитку та бюджету Недригайлівської селищної ради за 2019». Під час підведення підсумків було наголошено, що виконання плану економічного та соціального розвитку і бюджету селищної ради протягом 2019 року проводилось відповідно планових завдань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, а у  порівнянні з 2018 роком надходження збільшилися на 3160,4 тис.грн., або на 7,9%.

   Забезпечувалася реалізація інвестиційних проектів різного спрямування на умовах співфінансування, зокрема, у 2019 році реалізовувалися проекти  з будівництва майданчика для тимчасової зупинки автомобілів з облаштуванням тротуару по вул. Незалежності у селищі Недригайлів, проходило будівництво вуличного освітлення на сонячних батареях в смт Недригайлів по вулицях Лесі Українки, Молодіжна, розроблення містобудівної та планувальної документації на села Гринівка та Маршали, виготовлення генеральних планів сіл Вакулки, Луки, Віхове  з планом зонування території. Здійснено ремонти автодоріг Біжівка-Маршали на ділянці Гринівка-Маршали та Хоружівка-Беседівка, ряд інших заходів з благоустрою. Було  звернено увагу на досягненнях у різних галузях життєдіяльності селищної ради, а також наголошено на проблемних питаннях, що стосуються виконання дохідної частини бюджету селищної ради, землекористування, роботи комунальних підприємств, співфінансування закладів позашкільної освіти, ремонту водогінної мережі та інших.

Виступаючи в обговоренні, тимчасово виконуючий обов’язки селищного голови заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов звернув увагу на необхідність укладання договорів між населенням, установами та комунальним підприємством «Недригайлівводосервіс» на вивезення твердих побутових відходів, активізації роботи адміністративної комісії та комісії з благоустрою селищної ради, інших питаннях. У свою чергу, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко наголосив на продовженні реалізації програм у галузі освіти, культури, соціального захисту, підтримці галузі медицини.

На засіданні виконавчого комітету також були розглянуті питання «Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради   за підсумками роботи  2019 року», «Про хід виконання селищної цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2021 роки», «Про заходи щодо збезпечення громадянами конституційного права на звернення»,  «Про порядок організації проведення громадських робіт у 2020 році» та інші. Члени виконавчого комітету погодили проєкт  «Програми на здійснення внесків для зміцнення матеріально-технічної бази КП «Недригайлівводосервіс» на 2020 рік», затвердили графік вивезення твердих побутових відходів по селищу Недригайлів на 2020 рік, склад комісії з питань благоустрою та санітарного стану на території Недригайлівської селищної ради та склад комісії з організації проведення              безоплатного капітального ремонту         власних житлових  будинків і  квартир осіб, що мають право на таку пільгу, 2 особи поставили  на квартирний облік, закріпили житло на праві користування за 2 дітьми-сиротами, прийняли інші рішення.

З питань порядку денного перед присутніми  виступили    начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор Постоєнко, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Віталій Клименко, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія Шевченко, начальник  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимир Федай, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Людмила Токар, начальник служби у справах дітей селищної ради Світлана Сопік, директор КП «Недригайлівводосервіс» Володимир Токаренко.

У обговоренні питань порядку денного активну участь взяли члени виконавчого комітету Анатолій Чорненко, Валентин Петльований, Алла Ломонос, Ольга Гордієнко та інші.


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь