Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося засідання комісії з передачі приміщення поліклінічного відділення у комунальну власність Недригайлівської селищної ради

Дата: 21.02.2020 09:18
Кількість переглядів: 337

20 лютого у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання комісії з передачі громадського будинку поліклініки у селищі Недригайлів у комунальну власність Недригайлівської селищної ради. Засідання відбулося на виконання   рішення Недригайлівської селищної ради від 30.01.2020  «Про прийняття зі спільної комунальної власності територіальних громад району до комунальної власності Недригайлівської селищної ради об’єкту нерухомого майна - вбудовані приміщення в громадському будинку за адресою: смт Недригайлів вул. Шкільна, 12а».

         Засідання провів голова комісії – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов.  Членам комісії, до складу якої ввійшли представники Недригайлівської районної ради, Недригайлівської селищної ради, КНП «Недригайлівська центральна районна лікарня», дані відповідні доручення стосовно проведення процедури  з передачі приміщення поліклініки  у комунальну власність Недригайлівської селищної ради, встановлені терміни та визначені відповідальні виконавці.

           У роботі комісії взяв участь Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, який, виступаючи перед членами комісії, зазначив: «Сьогодні існує ряд проблем у сфері охорони здоров’я. Наша громада, як і багато інших в Україні, може залишитися на самоті з проблемами щодо утримання медичних закладів вторинного рівня. Але ми постійно працюємо над тим, як вирішити питання фінансування закладів медицини, адже від цього залежить здоров’я жителів громади. Передача поліклініки – це один з кроків, який робить громада задля збереження медичної галузі».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь