Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

   У їхніх серцях жила Україна

Дата: 24.02.2020 08:26
Кількість переглядів: 323

   20 лютого по всій Україні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, трагічно загиблих під час Революції гідності. Події останніх років перетворилися у справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу. Пробудилася приспана роками національна свідомість людей. Українська національна спільнота поза межами українських земель, відчуваючи духовний зв'язок з Україною, висловила нам свою підтримку. В якому б куточку Землі не жив би українець, ніщо не зможе зламати той дух, ту жагу до свободи, які генетично закладені у його душі.

   До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні у Віхівському сільському клубі відбувся вечір пам’яті «У їх серцях жила Україна», присвячений річниці Героїв Небесної Сотні. Захід розпочався з запалення свічки та хвилини мовчання, були згадані ті страшні дні, які залишилися в історії назавжди. Наприкінці заходу  прозвучала пісня «Плине кача по Тисині».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь