A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

До відома суб’єктів господарювання !

Дата: 25.02.2020 15:51
Кількість переглядів: 486

 

Про проведення семінарів

 

    27 лютого 2020 року Департаментом агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації спільно з Інститутом сільського господарства Північного сходу НААН та Сумським національним аграрним університетом планується проведення семінару на тему: «Сучасні аспекти ведення молочного скотарства». Семінар відбудеться в Сумському національному аграрному університеті за адресою: м.Суми, вул .Герасима Кондратьєва 160 (головний корпус, ауд.310), початок о 10-00 годині. Збір та реєстрація  з 09-00 до 10-00 години.

 

  28 лютого 2020 року Центром інформації підтримки бізнесу м.Суми відбудеться семінар на тему: «Заготівля, переробка та кооперація у трав’яному, бізнесі».

Захід орієнтований на власників індивідуальних селянських та фермерських господарств, а також представників малого та середніх агрофірм, які бажають диверсифікувати та підвищити рентабельність своєї діяльності.

Протягом семінару передбачається виступ ключових спікерів з питань: технології вирощування лікарських та ароматичних культур згідно стандартів GACP та Organic; технології заготівлі дикоросів; технології сушки та доробки сировини до товарного вигляду; кооперація у вирощуванні, заготовці та переробці лікарських та ароматичних рослин.

Участь у семінарі безкоштовна, початок о 10-00 год., збір та реєстрація о 9-00 до 9-40 год. за адресою : м.Суми, вул. Покровська, 9/1, Конгрес-центрі СумДУ та    обов’язкова  за посиланням: https://eu.jotform.com/build/200224199808355.

 

Про проведення Форуму ділових можливостей в Білорусі

 

   В контексті підготовки до проведення Третього форуму регіонів України та Білорусі (м.Гродно, орієнтовно жовтень ц.р.) Посольство  України в Республіці Білорусь спільно з Торгово-промисловою палатою України та Білоруською торгово-промисловою палатою організовують проведення 1-2 квітня 2020 року в м.Мінськ «Форуму ділових можливостей «України-Білорусь 2020».

  Основною метою заходу є ознайомлення представників українського малого та середнього бізнесу з особливостями виходу та роботи на білоруському ринку, практичним досвідом роботи українських компаній та бізнесменів в Республіці Білорусь, рекомендаціями щодо участі бізнесу в заходах Третього форуму регіонів України та Білорусі, інструментами захисту власних інтересів в досудовому порядку, а також розширення ділових контактів українського малого та середнього бізнесу в Республіці  Білорусь.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь