A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 02.03.2020 14:24
Кількість переглядів: 275

2 березня відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало   питання «Про стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за  2019 рік».

     Під час розгляду питання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук відзначив, що протягом 2019 року забезпечувалася реалізація інвестиційних проектів різного спрямування на умовах співфінансування, зокрема,  реалізовувалися проекти  з будівництва майданчика для тимчасової зупинки автомобілів з облаштуванням тротуару по вул. Незалежності у селищі Недригайлів, проходило будівництво вуличного освітлення на сонячних батареях в смт Недригайлів по вулицях Лесі Українки, Молодіжна, розроблення містобудівної та планувальної документації на села Гринівка та Маршали, виготовлення генеральних планів сіл Вакулки, Луки, Віхове  з планом зонування території. Здійснено ремонти автодоріг Біжівка-Маршали на ділянці Гринівка-Маршали та Хоружівка-Беседівка, ряд інших заходів.      Ігор Вікторович звернув увагу на виконання делегованих повноважень відповідно до статей 27- 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», які стосуються повноважень у сферах соціально – економічного і культурного розвитку, планування та обліку, бюджету, фінансів і цін, управління комунальною власністю, житлово – комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту і зв’язку, будівництва, освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, соціального захисту населення, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

На засіданні виконавчого комітету також було розглянуте питання «Про стан обслуговування одиноких непрацездатних громадян та надання  соціальних послуг на території Недригайлівської селищної ради», були прийняті рішення стосовно    поставки  на квартирний облік 1 особи, присвоєння окремих поштових адрес 2 об`єктам   нерухомого   майна, надання Дозволу на розміщення зовнішньої реклами у селищі Недригайлів   ПП «Фабрика реклами» та інші.

З питань порядку денного перед присутніми  виступили  Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук,  директор Недригайлівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тетяна Бойко, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія Шевченко, начальник служби у справах дітей селищної ради Світлана Сопік, начальник  відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимир Федай.

У обговоренні питань порядку денного активну участь взяли члени виконавчого комітету Анатолій Сиротенко, Анатолій Чорненко, Валентин Петльований та інші.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь