A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася шістдесят третя сесія селищної ради

Дата: 02.03.2020 14:54
Кількість переглядів: 520

28 лютого відбулася шістдесят третя сесія Недригайлівської селищної ради. З обраних двадцяти шести депутатів на сесії зареєструвався двадцять один депутат. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

У роботі сесії взяли участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальники відділів, спеціалісти апарату селищної ради, виконуючі обов’язки старост.

Питання порядку денного шістдесят третьої сесії, відповідно до Регламенту роботи селищної ради, 25 та  27 лютого були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

Першим депутати розглянули питання «Про хід виконання Програми «Фонд Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень на 2017-2020 роки» за підсумками 2019 року». Проведений аналіз свідчить, що кошти було використано за такими напрямками:

- галузь «Освіта» - 89 684 грн, в тому числі:

Будинок дитячої та юнацької творчості - 5 384 грн,

Недригайлівський ДНЗ ясла – садок «Барвінок» – 12 800грн;

- галузь «Культура» - 34 576 грн, в тому числі:

бібліотеки – 6 760 грн,

клуби – 27 816 грн;

- галузь «Спорт» - 10 200 грн, в тому числі:

Недригайлівська дитячо – юнацька спортивна школа – 8 000 грн;

- галузь «Благоустрій» - 123 540 грн;

- галузь «Медицина» - 2 000 грн.

Також депутати заслухали аналіз виконання Програми підвезення педагогічних працівників на 2019–2021 роки, затвердили Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради», внесли зміни до бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

З метою збільшення надходжень від плати за землю, захисту майнових прав селищної ради від несумлінних землекористувачів, що ухиляються від вчасного укладання договорів оренди, недопущення безоплатного використання земельних ділянок комунальної власності, що призводить до втрат бюджету Недригайлівської селищної об’єднаної територіальної громади, визначення та відшкодування збитків, завданих Недригайлівській селищній раді внаслідок порушення порядку землекористування, було прийняте рішення «Про утворення комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам».

Також депутати прийняли ряд рішень у сфері регулювання земельних відносин, що належать до повноважень селищної ради та ін.

Всього на пленарному засіданні було розглянуто 143 питання.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному вебсайті Недригайлівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь