A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

З метою профілактики відмінено ряд заходів

Дата: 05.03.2020 10:53
Кількість переглядів: 1338

  5 березня відбулася  нарада при Недригайлівському селищному голові Ігорю Остапчуку, на якій відбулося обговорення питання проведення запланованих культурно-масових, спортивних та інших заходів на території громади у найближчий час. Були розглянуті листи тимчасово виконуючого обов’язки голови Сумської облдержадміністрації Ірини Купрейчик від 04.03.2020 № 01-34/2410 «Про мінімізацію ризиків поширення коронавірусу в області» та голови СБУ Івана Баканова від 24.02.2020 № 99/76 «Про мінімізацію ризиків поширення коронавірусу в Україні».

  Зважаючи на актуальність загрози поширення епідеміологічної ситуації, з метою мінімізації ризиків поширення вірусу, враховуючи рекомендації  Сумської облдержадміністрації та Служби Безпеки України, Недригайлівська селищна рада рекомендує тимчасово обмежити проведення масових заходів на підпорядкованих територіях.

  У звязку з цим повідомляємо, що святковий концерт до 8 березня, запланований на 14.00 5 березня, перенесено. Також перенесені інші заходи, про що можна дізнатися у організаторів заходів.

  11 березня відбудеться засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Недригайлівської селищної ради, де будуть визначені подальші кроки в питанні проведення культурно-масових заходів та заходів, спрямованих на мінімізацію ризиків  поширення вірусу.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь